Omverden i dag er forskellig fra før krisen

Nu er der brug for viden, erfaring og overblik
Konsekvenserne efter den verdensomspændende økonomiske krise kan ses alle steder. Hos kunder, leverandører og internt i virksomhederne er der sket indskrænkninger og organisationsændringer. Omverden i dag er forskellig fra før krisen. Det er derfor ikke altid nok at fortsætte som hidtil. Skal virksomheden generobre markedspositionen, skal der fokuseres. Måske er der behov for at tilføre organisationen comebackkraft.

Comebackkraft kan tænkes i mange forskellige udgaver f.eks.: ledelseskraft, produktionskraft, salgskraft, konkurrencekraft, økonomikraft, projektkraft, innovationskraft, logistikkraft og bestyrelseskraft.

Hvor henter man så disse kræfter? Det gør man i Emnebanken hos Senior Service Search & Selection. Den indeholder profilerne på mere end 500 erfarne og interviewede ledere, som er klar til omgående at give virksomhederne et hurtigtvirkende krafttilskud.

Ring og lad os drøfte en rekrutteringsopgave, eller send en mail, så kan vi præsentere egnede kandidater i løbet af få dage og til omgående tiltrædelse.

Ring på tlf. 33 38 65 61 eller send en mail på search@seniorservice.dk

 

Tilbage